Táncsics Mihály Óvoda

Bodnár Mihályné

Bodnár Mihályné

vezető- helyettes

06 34 360 248

Nyitvatartásunk:

Óvodánk hétköznaponként 5:00-16:30-ig tart nyitva.
A Táncsics Mihály Óvoda

Hat csoportos, 140 férőhelyes óvodánkban vegyes csoportokban neveljük a gyerekeket. Óvodapedagógusaink főiskolai végzetséggel több éves tapasztalattal rendelkeznek. Szakképzett dajkák segítik munkájukat.
Környezetünk esztétikus, csoportszobáink világosak, hangulatosak és játékra ösztönzőek Udvarunk fa játékokkal, füves virágos térrel biztosítja a levegőzés feltételeit. Nagy tornatermünk a rendszeres mozgás és fejlesztés lehetőségét biztosítja. Heti rendszerességgel gyógytornán vehetnek részt az arra rászoruló gyerekek. Só szobánk a légúti megbetegedésben szenvedő kisgyermekek életmódját segíti.

Óvodánk egyéni arculata az egészséges életmódra nevelés. Egészségtudatos környezettudatos magatartást közvetítünk a gyermekek és szüleik felé. Madárbarát, Zöld Óvoda címet viseljük és a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt Bázis óvodája vagyunk. Ennek megfelelően megünnepeljük a Zöld jeles napokat (Állatok világnapja Takarítási Világnap Föld napja stb.), Erdei óvodai kirándulást,,tavaszváró Kikelet napot szervezünk, Egészségnevelési Hetet tartunk, és egész évben komposztálunk, gyűjtjük a papírt. Alapítványunk segíti ezeknek a programoknak a megvalósítását.
Mindennapjainkban komplex módon valósul meg a tevékenységek szervezése.  A mesék, versek, mondókák, énekek, dalos játékok, beszélgetések, ábrázoló tevékenységek matematikai és mozgásos feladatok a környezet megismerésének sokszínűsége segíti az óvodások egyéni fejlődését..
Célunk, hogy az óvodánkba járó apróságok egészséges, aktív cselekvő felnőttekké váljanak.

Szilva

Szilva

Óvónők: Laudáné Prekob Krisztina; Rémai Andrea
Dajka: Kajtár Julianna
Cseresznye

Cseresznye

Óvónők: Bodnár Mihályné; Izsáki Erika
Dajka: Szenténé Lázár Anita
Körte

Körte

Óvónők: Mátis Ildikó; Borsosné Vörös Gyöngyi
Dajka: Székely Csilla
Alma

Alma

Óvónők: Gallyasné Pavelcsák Anita; Jánoki-Schüller Andrea
Dajka: Jelenkáné Gróf Mária
Eper

Eper

Óvónők: Tánczos Csilla; Izsó Gabriella
Dajka: Pöckné Tóth Katalin
Szőlő

Szőlő

Óvónő: Partiné Findt Erzsébet
Pedagógiai asszisztens: Kunné Tóth Erzsébet;
Dajka: Pete Zsoltné

Pedagógiai asszisztenseink:
  • Gálos Rita
  •  Hegyi Adrienn